Celebrities

Kastriot Çaushi Net Worth

Complete Wiki Biography of Kastriot Çaushi, which contains net worth and salary earnings in 2019. Kastriot Çaushi body measurments, height, weight and age details. Kastriot Çaushi wiki ionformation include family relationships: spouse or partner (wife or husband); siblings; childen/kids; parents life. Wiki Bio of Kastriot Çaushi net worth is updated in 2019.

Kastriot Çaushi Net Worth is
$1.2 Million

Mini Biography

Kastriot Çaushi can be an acting professional, known for Apasionata (1983), Vendimi (1985) and Mëngjese të reja (1980).

Known for movies
Actor

TitleYearStatusCharacter
Ne kerkim te kujt2012TV SeriesAlmir Bali
Lule të kuqe, lule të zeza2003
Dashuria e fundit1995
Tri ditë nga një jetë1986
Vendimi1985Kujtimi
Shirat e vjeshtës1985Inxhinier iliri
Apasionata1983Arturi
Besa e kuqe1982Kelmendi
Agimet e stinës së madhe1981Gori
Qortimet e vjeshtës1981Kujtim Stefi
Plumba perandorit1980TV MovieVasil Laçi
Mëngjese të reja1980komisar Agroni
Radiostacioni1979
Liri a vdekje1979Hajredin Tremishti
Nusja dhe shtetërrethimi1978Fatmiri

Self

TitleYearStatusCharacter
Përballë2015DocumentaryHimself

Source
IMDB

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close